Puhelin

0400 371 041

Sähköposti

teemu.heino@supportio.fi

}

Tavoitettavissa

Arkisin 9:00 – 20:00

Vastaanotto

Vihdintie 32, 03100 Vihti

Yhteystiedot

Voitte varata ajan yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai soittamalla (voit jättää soittopyynnön vastaajaan). Vastaanotan asiakkaita Vihdin Nummelassa Yrityskeskuksessa.

Työskentelyni lähtökohta on tasavertainen ja hyvässä kontaktissa tapahtuva hoitosuhde. Lähestyn ihmistä kokonaisvaltaisesti ja ainutlaatuisena yksilönä enkä siksi tapaa laittaa erityistä painoarvoa asiakkaan tietylle diagnoosille. Tästä lähtökohdasta toivotan kaikki asiakkaani tervetulleeksi psyykkisen pahoinvoinnin laadusta riippumatta.

Miksi hakeutua psykoterapiaan?

Syitä hakeutua psykoterapiaan löytyy monia ja ne ovat aina tapauskohtaisia. Useimmat lähtevät hakemaan apua vasta, kun paha olo on paisunut sietämättömäksi. Parhaimmat hoitotulokset psykoterapiassa kuitenkin saadaan mitä aikaisemmin aloitetaan. Psykoterapia ei ole vain kärsimyksen lievitystä, vaan se tarjoaa mahdollisuuden psyykkiseen kasvuun ja kehitykseen, sekä antaa työkaluja omien ongelmien ratkaisuun ja kohtaamiseen tulevaisuudessa.

Kuinka monta kertaa terapiassa käydään?

Se kuinka pitkään terapiaa jatketaan on tapauskohtaista. Jotkut hyötyvät pitkäaikaisemman terapian tuomasta tuesta, joillekin taas kertakäynti on voinut jo auttaa.

Kuinka haen Kela-korvausta?

Voit hakea Kela-korvausta kuntoutuspsykoterapiaan täältä.

Kotikäynnit

Ota yhteyttä koskien kotikäyntejä ja asiakkaan arjessa tehtävää laaja-alaisempaa psykososiaalista kuntoutusta.

Ota yhteyttä